Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iran team Storm Bringers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Mu`ini kopt de bal weg. Hushmand controleert de bal met de borst. Hushmand passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hushmand rent richting de bal. Hushmand passt de bal met de wreef. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr schiet op doel. Mu`ini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Burujirdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burujirdi geeft een hoge lob. Daar is Ibrezieni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bani-Sadr rent richting de bal. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
iran team - Storm Bringers 1:0

24e minuut.
Yazdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie verovert de bal door een tackle van achteren. Tizie speelt de bal door. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Driedi met een sublieme pass. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum passt de bal met de wreef. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr draait met de bal, schiet en ... Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Alam passt de bal in één keer door. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum passt de bal zonder na te denken. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iran team 49%, Storm Bringers 51%.
iran team - Storm Bringers 1:0

60e minuut.
Naqid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maradi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hushmand is nu in balbezit. Hushmand passt de bal zonder na te denken. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr onderschept slim de pass. Bani-Sadr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Burujirdi passt de bal in één keer door. Sassi is nu in balbezit. Driedi maakt een afschuwelijke overtreding. Driedi krijgt een gele kaart. Sassi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muhammadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iran team 47%, Storm Bringers 53%.
iran team - Storm Bringers 1:0