Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
50 Bianconeri_98
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ibn-Seif kopt de bal weg. Jayhoon controleert de bal met de borst. Ibn-Seif is nu in balbezit. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alam met een snelle inworp. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel geeft een hoge lob. Hoveyda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tiabi trapt de bal weg van het doel. Ibn-Seif met een sublieme pass. Klungelig pakt Tabet de bal. Na`imi is nu in balbezit. Na`imi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ibn-Seif is nu in balbezit. Abedzadeh is nu in balbezit. Ibn-Seif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abedzadeh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Kaleel rent richting de bal. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai is nu in balbezit. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tiabi met een harde bal richting middenveld. Joman kan de bal niet met de borst controleren. Muhammadi geeft een hoge lob. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Bianconeri_98 1:0

37e minuut.
Joman is nu in balbezit. Kaleel onderschept slim de pass. Kaleel speelt de bal door. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 38%, Bianconeri_98 62%.
50 - Bianconeri_98 1:0

62e minuut.
Osmyniji heeft problemen om de bal te vangen. Kaleel rent richting de bal. Kaleel passt de bal in één keer door. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Bianconeri_98 2:0

85e minuut.
Kaleel passt de bal in één keer door. Hoveyda rent richting de bal. Kaleel rent richting de bal. Nefteziri verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Bianconeri_98 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 46%, Bianconeri_98 54%.
50 - Bianconeri_98 3:0
50