Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divāneh Heivān pinguins
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Bahri geeft de bal voor. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Armanjani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Armanjani naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bolgofiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Za`irpur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - pinguins 0:1

40e minuut.
Amuzgar geeft een hoge lob. Bolgofiani is nu in balbezit. Asgari begaat een overtreding. Asgari krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - pinguins 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 59%, pinguins 41%.
Divāneh Heivān - pinguins 0:2

74e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani speelt de bal door. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - pinguins 0:3

86e minuut.
Hisami is nu in balbezit. Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - pinguins 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 63%, pinguins 37%.
Divāneh Heivān - pinguins 1:3