Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis FC iran team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ahrari geeft een hoge lob. Ibn-Seif heeft problemen om de bal te vangen. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani geeft de bal voor. Talebi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hushmand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maradi komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Talebi is nu in balbezit. Talebi haalt uit met een fantastische trap. Sotoudeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh schiet op doel. Mutlaq werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari rent richting de bal. Nazari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - iran team 1:0

20e minuut.
Iravan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er-Rihani met de inworp. Nazari rent richting de bal. Nazari draait met de bal, schiet en ... Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mustafa geeft een lange en hoge pass. Iravan probeert de bal aan de voet te houden. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap. Mutlaq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - iran team 2:0

25e minuut.
Mustafa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradi rent richting de bal. Maradi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 47%, iran team 53%.
Perspolis FC - iran team 2:0

55e minuut.
Maradi passt de bal met de wreef. Ahrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bani-Sadr zijn tegenspeler op de grond. Bani-Sadr krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Atamari geeft de bal voor. Khanlary kopt de bal weg. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradi is nu in balbezit. Maradi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - iran team 2:1

83e minuut.
Khanlary is nu in balbezit. Sotoudeh verovert de bal door een tackle van achteren. Sotoudeh probeert naar een medespeler te passen. Talebi rent richting de bal. Talebi schiet op doel. Mutlaq bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram geeft een hoge lob. Tizie probeert de bal aan de voet te houden. Hamdan rent richting de bal. Hamdan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 50%, iran team 50%.
Perspolis FC - iran team 2:1