Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Storm Bringers IR Arsenal
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Idrissi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talebi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Talebi onderschept slim de pass. Talebi passt de bal zonder na te denken. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ardabili rent richting de bal. Ardabili geeft een hoge lob. Bartholomeu is nu in balbezit. Talebi is nu in balbezit. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Al-Malik passt de bal in één keer door. Driedi is nu in balbezit. Driedi passt de bal zonder na te denken. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Haqiqatju is nu in balbezit. Driedi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haqiqatju is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Firyabi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mu`ini controleert de bal met de borst. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Firyabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum onderschept slim de pass. Ghadbhum passt de bal zonder na te denken. Mehr rent richting de bal. Mehr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storm Bringers 58%, IR Arsenal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Storm Bringers - IR Arsenal 0:0

54e minuut.
Firyabi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hammani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hammani is nu in balbezit. Driedi rent richting de bal. Hammani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hammani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hammani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Dhabihiyan kopt de bal weg. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr speelt de bal door. Ashrafy is nu in balbezit. Ashrafy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Haqiqatju geeft een hoge lob. Inworp. Yazdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jomaou rent richting de bal. Jomaou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yazdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdi geeft een lange en hoge pass. Amir is nu in balbezit. Mehr verovert de bal door een tackle van achteren. Mehr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storm Bringers 58%, IR Arsenal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Storm Bringers - IR Arsenal 0:0