Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ adamos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Levent geeft een hoge lob. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis geeft een hoge lob. Panayi is nu in balbezit. Panayi schiet op doel. Şevket verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nolan geeft een hoge lob. Karseras rent richting de bal. Karseras speelt de bal door. Akar heeft problemen om de bal te vangen. Akar draait met de bal, schiet en ... Gökcekuş bokst de bal weg.

29e minuut.
Platsiaras kan de bal niet met de borst controleren. Şevketoğlu rent richting de bal. Platsiaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şevketoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sigrasitis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şevket probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panayi is nu in balbezit. Panayi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - adamos 0:1

30e minuut.
Fasouliotis is nu in balbezit. Çankaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankaya met een sublieme pass. Akar rent richting de bal. Akar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tsopanis met een harde bal richting middenveld. Nolan heeft problemen om de bal te vangen. Nolan geeft een lange en hoge pass. Akar rent richting de bal. Akar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Platsiaras rent richting de bal. Platsiaras passt de bal met de wreef. Panayi is nu in balbezit. Panayi draait met de bal, schiet en ... Şevket werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - adamos 0:2

40e minuut.
Çankaya met een sublieme pass. Grivas heeft problemen om de bal te vangen. Grivas geeft een lange en hoge pass. Akar rent richting de bal. Akar haalt uit met een fantastische trap. Gökcekuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 49%, adamos 51%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - adamos 0:2

58e minuut.
Düzgün controleert de bal met de borst. Çankaya probeert naar een medespeler te passen. Sigrasitis speelt de bal door. Panayi is nu in balbezit. Panayi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kalogiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras passt de bal in één keer door. Grivas rent richting de bal. Grivas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Düzgün passt de bal in één keer door. Levent rent richting de bal. Levent met een sublieme pass. Akar rent richting de bal. Akar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 50%, adamos 50%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - adamos 0:2