Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LARNACA REDS 7 AKRITAS
nikos Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Beceren speelt de bal door. Deaconu is nu in balbezit. Deaconu speelt de bal door. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LARNACA REDS 7 - AKRITAS 1:0

11e minuut.
Weich speelt de bal door. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis speelt de bal door. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Deaconu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kizas de bal. Weich probeert naar een medespeler te passen. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Miamiliotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fijołek met een harde bal richting middenveld. Weich kopt de bal weg. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hörster is nu in balbezit. Hörster geeft de bal voor. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis schiet op doel. Miamiliotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LARNACA REDS 7 - AKRITAS 2:0

24e minuut.
Tsolakis speelt de bal door. Daar is Panayiotou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deaconu neemt de hoekschop. Özerdem kopt de bal weg. Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Weich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Panayiotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pastecki met een sublieme pass. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Miamiliotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LARNACA REDS 7 36%, AKRITAS 64%.
LARNACA REDS 7 - AKRITAS 2:0

50e minuut.
Miamiliotis met een harde bal richting middenveld. Pastecki kopt de bal weg. Mut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Hollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LARNACA REDS 7 23%, AKRITAS 77%.
LARNACA REDS 7 - AKRITAS 2:0