Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ LARNACA REDS 7
Normal Tactiek nikos
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu met een sublieme pass. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:1

24e minuut.
Sysio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çankaya zal de hoekschop nemen. Akar is nu in balbezit. Akar haalt uit met een fantastische trap. Fijołek bokst de bal weg.

26e minuut.
Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hollo kopt de bal weg. Weich is nu in balbezit. Weich geeft een hoge lob. Marchewka rent richting de bal. Marchewka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kalogiros geeft een lange en hoge pass. Karvazonis heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Şevket probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:2

45e minuut.
Pastecki rent richting de bal. Pastecki passt de bal in één keer door. Kalogiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster onderschept slim de pass. Hörster geeft een hoge lob. Şevket verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karvazonis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 66%, LARNACA REDS 7 34%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:3

46e minuut.
Karvazonis rent richting de bal. Levent schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karvazonis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hörster met een snel genomen vrije trap. Marchewka rent richting de bal. Marchewka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis passt de bal in één keer door. Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Weich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:4

70e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Weich is nu in balbezit. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:5

71e minuut.
Levent probeert naar een medespeler te passen. Hollo is nu in balbezit. Hollo passt de bal met de wreef. Akar rent richting de bal. Akar haalt uit met een fantastische trap. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Çankaya rent richting de bal. Çankaya speelt de bal door. Akar rent richting de bal. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Prillos probeert de bal met de borst te controleren. Prillos passt de bal zonder na te denken. Pastecki heeft problemen om de bal te vangen. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Tasev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 54%, LARNACA REDS 7 46%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - LARNACA REDS 7 0:5