Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teheran Stars MASHHAD
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Belbajid met een sublieme pass. Rabani kopt de bal weg. Sedef heeft problemen om de bal te vangen. Bihmardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihmardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Al-Gherini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef passt de bal met de wreef. Bihmardi is nu in balbezit. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rawhani passt de bal zonder na te denken. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef probeert naar een medespeler te passen. Bihmardi is nu in balbezit. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teheran Stars - MASHHAD 1:0

30e minuut.
Fahmi speelt de bal door. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani speelt de bal door. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sedef verovert de bal door een tackle van achteren. Sedef passt de bal met de wreef. Na`imi rent richting de bal. Sedef is nu in balbezit. Sedef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fahmi geeft een hoge lob. Yaldai kopt de bal weg. Daar is Bihmardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teheran Stars 42%, MASHHAD 58%.
Teheran Stars - MASHHAD 1:0

56e minuut.
Moullai geeft een hoge lob. Daar is Kazemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazemi probeert naar een medespeler te passen. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dalvand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković geeft een hoge lob. Bihmardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Shadi Fahmi met de inworp. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani geeft de bal voor. Bihmardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihmardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teheran Stars - MASHHAD 2:0

69e minuut.
Inworp. El-Chamadi met een snelle inworp. Shadi Fahmi speelt de bal door. Bihmardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihmardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teheran Stars 37%, MASHHAD 63%.
Teheran Stars - MASHHAD 2:0