Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best XI H&A Football Club
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Huân raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chấn Phong komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Trung Hiếu met de inworp. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến geeft de bal voor. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ... Montero bokst de bal weg.

12e minuut.
Ngọc Thiện rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek geeft een hoge lob. Skitek rent richting de bal. Skitek draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện bokst de bal weg.

17e minuut.
Bac rent richting de bal. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal zonder na te denken. Skitek is nu in balbezit. Skitek schiet op doel. Gia Thiện verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Đình Dương raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

32e minuut.
Zwirko is nu in balbezit. Minh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - H&A Football Club 1:0

38e minuut.
Thế Sơn passt de bal met de wreef. Daar is Trung Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek maakt een afschuwelijke overtreding. Samek krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Chấn Phong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lâm komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 37%, H&A Football Club 63%.
The Best XI - H&A Football Club 1:0

60e minuut.
Inworp. Trung Hiếu met de inworp. Samek is nu in balbezit. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gia Thiện trapt de bal weg. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi geeft een lange en hoge pass. Skitek rent richting de bal. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 44%, H&A Football Club 56%.
The Best XI - H&A Football Club 1:0