Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AOrz Kaypitdown
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ðức Tuấn met een harde bal richting middenveld. Quốc Đạt kopt de bal weg. Thanh Tùng is nu in balbezit. Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Phú haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trung Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Quý controleert de bal met de borst. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng geeft een hoge lob. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Ðức Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Việt Huy geeft een hoge lob. Hoài Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Bắc passt de bal in één keer door. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hoài Bắc passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thanh Việt met een snelle inworp. Klungelig pakt Phú de bal. Phú geeft een hoge lob. Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Minh Bắc passt de bal met de wreef. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng geeft de bal voor. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - Kaypitdown 1:0

22e minuut.
Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt speelt de bal door. Minh Tú is nu in balbezit. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AOrz - Kaypitdown 1:1

23e minuut.
Việt Huy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quang Dương komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Thanh Tùng passt de bal zonder na te denken. Thanh Việt rent richting de bal. Hoàng Thái rent richting de bal. Thái Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hoàng Quý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quý geeft een lange en hoge pass. Minh Tú probeert de bal met de borst te controleren. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - Kaypitdown 1:2

40e minuut.
Quý probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt passt de bal in één keer door. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Thanh Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa rent richting de bal. Hoàng Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AOrz - Kaypitdown 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 43%, Kaypitdown 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AOrz - Kaypitdown 2:2

49e minuut.
Gia Hòa is nu in balbezit. Hoàng Thái is nu in balbezit. Gia Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa passt de bal met de wreef. Hoàng Quý geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Phú passt de bal met de wreef. Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiến Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 49%, Kaypitdown 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AOrz - Kaypitdown 2:2