Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nai U23 Vietnam
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 30.2
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi passt de bal met de wreef. Alloisi rent richting de bal. Alloisi schiet op doel. Ái Quốc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:1

15e minuut.
Puchała met een sublieme pass. Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải met een sublieme pass. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Đình Bắc kopt de bal weg. Daar is Nagornîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Duy rent richting de bal. Nagornîi onderschept slim de pass. Nagornîi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:2

21e minuut.
Vân Quang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel. Ái Quốc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:3

29e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Bùi Bình met een sublieme pass. Đình Bắc met een sublieme pass. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trọng Hùng speelt de bal door. Vân Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Quang passt de bal in één keer door. Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Bắc geeft een lange en hoge pass. Ái Quốc bokst de bal weg.

37e minuut.
Nagornîi passt de bal in één keer door. Vân Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Alloisi rent richting de bal. Alloisi draait met de bal, schiet en ... Ái Quốc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 79%, U23 Vietnam 21%.
Nai - U23 Vietnam 0:3

47e minuut.
Nagornîi passt de bal zonder na te denken. Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap. Ái Quốc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình geeft de bal voor. Đình Bắc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alloisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:4

51e minuut.
Ngọc Thuận passt de bal zonder na te denken. Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hùng passt de bal in één keer door. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:5

58e minuut.
Minh Thuận rent richting de bal. Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải met een sublieme pass. Daar is Nagornîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagornîi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - U23 Vietnam 0:6

74e minuut.
Inworp. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suttner de bal. Suttner schiet op doel. Ái Quốc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mạnh Thiện met een sublieme pass. Alloisi rent richting de bal. Alloisi geeft een hoge lob. Suttner rent richting de bal. Suttner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 67%, U23 Vietnam 33%.
Nai - U23 Vietnam 0:6