Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H&A Football Club Kaypitdown
523 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Việt Huy speelt de bal door. Bac rent richting de bal. Bac passt de bal met de wreef. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ettayebi geeft een hoge lob. Đình Dương kopt de bal weg. Skitek is nu in balbezit. Skitek schiet op doel. Ðức Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Quý probeert naar een medespeler te passen. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi met een sublieme pass. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Ettayebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayebi geeft de bal voor. Bảo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Skitek rent richting de bal. Skitek geeft de bal voor. Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Ðức Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 61%, Kaypitdown 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H&A Football Club - Kaypitdown 0:0

56e minuut.
Kurtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt onderschept slim de pass. Quốc Đạt passt de bal met de wreef. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Montero trapt de bal weg van het doel. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi geeft een hoge lob. Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Ðức Tuấn bokst de bal weg. Klungelig pakt Skitek de bal. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Kaypitdown 1:0

68e minuut.
Daar is Ettayebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayebi speelt de bal door. Samek speelt de bal door. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Phúc Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Lâm passt de bal met de wreef. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H&A Football Club - Kaypitdown 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 56%, Kaypitdown 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H&A Football Club - Kaypitdown 1:1