Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nai .AC.MiLan.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ngọc Thuận probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duy Hoàng de bal. Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Hưng Ðạo is nu in balbezit. Hưng Ðạo probeert naar een medespeler te passen. Anh Việt is nu in balbezit. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Khắc Duy met een harde bal richting middenveld. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy passt de bal zonder na te denken. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - .AC.MiLan. 1:0

11e minuut.
Quốc Khánh is nu in balbezit. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà passt de bal met de wreef. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gia Toàn geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thuận kopt de bal weg. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - .AC.MiLan. 2:0

20e minuut.
Minh Nhật is nu in balbezit. Minh Nhật geeft de bal voor. Klungelig pakt Việt Hùng de bal. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Trọng Hùng rent richting de bal. Trọng Hùng probeert naar een medespeler te passen. Minh Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hải Phong probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận passt de bal in één keer door. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng schiet op doel. Hoàng Sơn bokst de bal weg.

32e minuut.
Gia Toàn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 57%, .AC.MiLan. 43%.
Nai - .AC.MiLan. 2:0

53e minuut.
Dũng Linh passt de bal met de wreef. Ngọc Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận passt de bal in één keer door. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... Hoàng Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hưng Ðạo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh begaat een overtreding. Hưng Ðạo raakt geblesseerd tijdens het duel. Hưng Ðạo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lê Đức kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anh Việt de bal. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - .AC.MiLan. 2:1

71e minuut.
Hưng Ðạo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận passt de bal met de wreef. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Toàn Quốc passt de bal zonder na te denken. Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức met een sublieme pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 46%, .AC.MiLan. 54%.
Nai - .AC.MiLan. 2:1