Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam BOMA FC
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bật Hiếu passt de bal zonder na te denken. Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Quân krijgt een gele kaart. Puchała raakt geblesseerd tijdens het duel. Belodedici met een snel genomen vrije trap. Daar is Lương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - BOMA FC 1:0

15e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Đình Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Bắc speelt de bal door. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quân rent richting de bal. Puchała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puchała krijgt een gele kaart. Minh Quân raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lân is nu in balbezit. Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi rent richting de bal. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Vân Quang met een snelle inworp. Belodedici met een sublieme pass. Alloisi rent richting de bal. Alloisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - BOMA FC 2:0

44e minuut.
Đình Bắc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vân Quang de bal. Vân Quang passt de bal in één keer door. Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 37%, BOMA FC 63%.
U23 Vietnam - BOMA FC 2:0

47e minuut.
Trung Phát rent richting de bal. Alloisi rent richting de bal. Alloisi passt de bal met de wreef. Phú Hải is nu in balbezit. Phú Hải geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Phú Hải is nu in balbezit. Phú Hải geeft de bal voor. Nagornîi heeft problemen om de bal te vangen. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - BOMA FC 3:0

65e minuut.
Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân is nu in balbezit. Minh Quân met een sublieme pass. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Văn Dương komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Suttner is nu in balbezit. Suttner passt de bal met de wreef. Lân is nu in balbezit. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tân Bình geeft de bal voor. Suttner kopt de bal weg. Lân heeft problemen om de bal te vangen. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi schiet op doel. Trung Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Trung Khải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mạnh Thiện is nu in balbezit. Mạnh Thiện geeft een lange en hoge pass. Daar is Lân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttner is nu in balbezit. Suttner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mạnh Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal met de wreef. Daar is Alloisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 33%, BOMA FC 67%.
U23 Vietnam - BOMA FC 3:0