Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H&A Football Club AOrz
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Tuấn Trung passt de bal in één keer door. Minh Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Skitek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skitek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Nguyên zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ettayebi rent richting de bal. Hoàng Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thái geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Minh Bắc geeft een hoge lob. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thái Nguyên zijn tegenspeler op de grond. Thái Nguyên krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi geeft een hoge lob. Minh Tú kan de bal niet met de borst controleren. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - AOrz 1:0

43e minuut.
Doeltrap. Trung Nhân trapt de bal weg van het doel. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi geeft een hoge lob. Skitek springt en kopt de bal. Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 48%, AOrz 52%.
H&A Football Club - AOrz 1:0

49e minuut.
Ettayebi geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skitek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Đình Dương stond buitenspel. Minh Tú neemt vlug de vrije trap. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi passt de bal met de wreef. Samek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Thanh Tùng kopt de bal weg. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi passt de bal zonder na te denken. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - AOrz 2:0

64e minuut.
Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú is nu in balbezit. Đình Dương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Tú roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Minh Tú kan niet meer verder spelen. Mạnh komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ettayebi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Bắc is nu in balbezit. Hoài Bắc passt de bal met de wreef. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hoàng Thái is nu in balbezit. Kurtar onderschept slim de pass. Samek probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Samek geeft een lange en hoge pass. Thanh Tùng kopt de bal weg. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - AOrz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 29%, AOrz 71%.
H&A Football Club - AOrz 3:0