Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AOrz H&A Football Club
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Trung Nhân met een harde bal richting middenveld. Ettayebi kopt de bal weg. Minh Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Bắc is nu in balbezit. Hoài Bắc geeft een lange en hoge pass. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Trung Nhân trapt de bal weg. Samek rent richting de bal. Samek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đình Dương de bal. Đình Dương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal zonder na te denken. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi geeft een hoge lob. Minh Tú kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Samek de bal. Samek geeft een hoge lob. Daar is Đình Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Samek speelt de bal door. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Bắc is nu in balbezit. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Chính Trực de bal. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - H&A Football Club 0:1

45e minuut.
Skitek rent richting de bal. Skitek passt de bal met de wreef. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Trung Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - H&A Football Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 60%, H&A Football Club 40%.
AOrz - H&A Football Club 0:2

53e minuut.
Anh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh probeert naar een medespeler te passen. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Skitek is nu in balbezit. Klungelig pakt Skitek de bal. Skitek passt de bal met de wreef. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Merello geeft de bal voor. Inworp. Thái Nguyên zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tấn Thành is nu in balbezit. Tấn Thành schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Montero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Bắc de bal. Ettayebi geeft de bal voor. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Trung Nhân trapt de bal weg. Ettayebi kopt de bal weg. Samek geeft een lange en hoge pass. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tấn Thành is nu in balbezit. Samek is nu in balbezit. Samek passt de bal zonder na te denken. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ngọc Minh speelt de bal door. Đình Dương probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoài Bắc is nu in balbezit. Đình Dương onderschept slim de pass. Đình Dương geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Thanh Tùng is nu in balbezit. Đình Dương onderschept slim de pass. Hoài Bắc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hoài Bắc moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hoài Bắc schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Đình Dương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ettayebi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft een lange en hoge pass. Skitek is nu in balbezit. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 67%, H&A Football Club 33%.
AOrz - H&A Football Club 0:2