Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaypitdown Nai
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Quốc Đạt onderschept slim de pass. Quốc Đạt probeert naar een medespeler te passen. Khắc Duy rent richting de bal. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Ngọc Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận passt de bal zonder na te denken. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nhật Minh de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng Linh rent richting de bal. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng schiet op doel. Khắc Duy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nhật Minh geeft een lange en hoge pass. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 40%, Nai 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaypitdown - Nai 0:0

62e minuut.
Gia Hòa probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt speelt de bal door. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ngọc Thuận kopt de bal weg. Trọng Hùng rent richting de bal. Trọng Hùng probeert naar een medespeler te passen. Dũng Linh met een sublieme pass. Thanh Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hải Phong probeert naar een medespeler te passen. Duy Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng onderschept slim de pass. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gia Toàn geeft de bal voor. Inworp. Phú met een snelle inworp. Klungelig pakt Quốc Đạt de bal. Quốc Đạt met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - Nai 1:0

79e minuut.
Ngọc Thuận rent richting de bal. Gia Hòa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Thuận is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngọc Thuận zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaypitdown - Nai 1:1

81e minuut.
Trọng Hùng met de inworp. Klungelig pakt Gia Toàn de bal. Gia Toàn passt de bal in één keer door. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Minh Thuận is nu in balbezit. Minh Thuận geeft een hoge lob. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gia Huy neemt de hoekschop. Ðức Tuấn bokst de bal weg. Klungelig pakt Duy Hoàng de bal. Ðức Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 69%, Nai 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaypitdown - Nai 1:1