Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.AC.MiLan. H&A Football Club
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Samek is nu in balbezit. Samek geeft de bal voor. Đình Dương kopt de bal weg. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - H&A Football Club 0:1

18e minuut.
Hưng Ðạo kopt de bal weg. Samek probeert de bal met de borst te controleren. Trọng Hà begaat een overtreding. Trọng Hà krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Ettayebi de bal. Ettayebi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Việt Hùng de bal. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - H&A Football Club 0:2

28e minuut.
Hưng Ðạo met een sublieme pass. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi passt de bal met de wreef. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anh Hoàng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samek met de inworp. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel. Hoàng Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .AC.MiLan. 54%, H&A Football Club 46%.
.AC.MiLan. - H&A Football Club 0:2

48e minuut.
Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi probeert naar een medespeler te passen. Skitek is nu in balbezit. Skitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Quang Ánh probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương is nu in balbezit. Việt Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Boutin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lê Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà schiet op doel. Montero bokst de bal weg. Anh Việt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - H&A Football Club 1:2

66e minuut.
Ettayebi geeft een lange en hoge pass. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương passt de bal in één keer door. Skitek is nu in balbezit. Skitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boutin geeft een hoge lob. Hưng Ðạo kopt de bal weg. Merello kan de bal niet met de borst controleren. Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Anh Việt de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .AC.MiLan. 58%, H&A Football Club 42%.
.AC.MiLan. - H&A Football Club 1:2