Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam The Best XI
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 17.9
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Alloisi heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hùng is nu in balbezit. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 1:0

20e minuut.
Đình Bắc passt de bal zonder na te denken. Vân Quang is nu in balbezit. Vân Quang geeft een lange en hoge pass. Alloisi rent richting de bal. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gia Thiện kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi geeft een lange en hoge pass. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 2:0

23e minuut.
Minh Tiến speelt de bal door. Nagornîi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngọc Thiện. Ngọc Thiện krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Belodedici kopt de bal weg. Trọng Hùng probeert de bal aan de voet te houden. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Belodedici passt de bal met de wreef. Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi onderschept slim de pass. Nagornîi schiet op doel. Gia Thiện probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 3:0

31e minuut.
Trung Hiếu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Bắc probeert naar een medespeler te passen. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duy Thắng de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Gia Thiện bokst de bal weg.

41e minuut.
Huân rent richting de bal. Belodedici onderschept slim de pass. Alloisi met een sublieme pass. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 33%, The Best XI 67%.
U23 Vietnam - The Best XI 3:0

48e minuut.
Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến onderschept slim de pass. Minh Tiến met een sublieme pass. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện schiet op doel. Pupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Vân Quang de bal. Vân Quang geeft een hoge lob. Duy Thắng kopt de bal weg. Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchała geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Vân Quang met een snelle inworp. Belodedici met een sublieme pass. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 4:0

64e minuut.
Nagornîi kopt de bal weg. Vân Quang geeft een hoge lob. Daar is Trọng Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloisi rent richting de bal. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 5:0

65e minuut.
Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Huân rent richting de bal. Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Trung Nghĩa geeft een hoge lob. Tân Bình kopt de bal weg. Daar is Huân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 6:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Dương komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Chí Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttner geeft de bal voor. Alloisi rent richting de bal. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 7:0

86e minuut.
Belodedici rent richting de bal. Belodedici speelt de bal door. Alloisi rent richting de bal. Alloisi met een sublieme pass. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - The Best XI 8:0

90e minuut.
Trung Nghĩa probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 37%, The Best XI 63%.
U23 Vietnam - The Best XI 8:0