Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best XI U23 Vietnam
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 28.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng speelt de bal door. Chí Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:1

10e minuut.
Minh Thông geeft de bal voor. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi passt de bal in één keer door. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:2

14e minuut.
Duy Thắng passt de bal zonder na te denken. Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Alloisi met een sublieme pass. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hùng geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vân Quang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagornîi heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi onderschept slim de pass. Nagornîi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:3

21e minuut.
Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng geeft een hoge lob. Minh Tiến kopt de bal weg. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trung Nghĩa rent richting de bal. Alloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi probeert naar een medespeler te passen. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:4

29e minuut.
Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến passt de bal zonder na te denken. Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gia Thiện met een harde bal richting middenveld. Belodedici kopt de bal weg. Duy Thắng probeert de bal aan de voet te houden. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nagornîi onderschept slim de pass. Nagornîi passt de bal zonder na te denken. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:5

40e minuut.
Phú Hải kopt de bal weg. Trung Nghĩa rent richting de bal. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi rent richting de bal. Alloisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 63%, U23 Vietnam 37%.
The Best XI - U23 Vietnam 0:6

51e minuut.
Tân Bình geeft een lange en hoge pass. Chí Minh rent richting de bal. Nagornîi onderschept slim de pass. Nagornîi schiet op doel. Gia Thiện maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:7

64e minuut.
Klungelig pakt Trọng Hùng de bal. Duy Thắng is nu in balbezit. Nagornîi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Phú Hải kopt de bal weg. Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - U23 Vietnam 0:8

70e minuut.
Mạnh Thiện komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nam Phương passt de bal in één keer door. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải passt de bal in één keer door. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttner draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alloisi rent richting de bal. Alloisi schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Phú Hải zal de hoekschop nemen. Daar is Huân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttner is nu in balbezit. Suttner schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 65%, U23 Vietnam 35%.
The Best XI - U23 Vietnam 0:8