Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOMA FC Kaypitdown
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Quý speelt de bal door. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân rent richting de bal. Minh Quân schiet op doel. Thành Công probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Quý probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Trung Khải bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BOMA FC - Kaypitdown 0:1

23e minuut.
Mạnh Thắng rent richting de bal. Quý rent richting de bal. Mạnh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Quý heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quân is nu in balbezit. Minh Quân met een sublieme pass. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mạnh Thắng de bal. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gia Hòa met een sublieme pass. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tiến Tùng de bal. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOMA FC 54%, Kaypitdown 46%.
BOMA FC - Kaypitdown 0:1

63e minuut.
Quý met een sublieme pass. Klungelig pakt Quốc Đạt de bal. Quốc Đạt speelt de bal door. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Trung Hinh heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Thắng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quý. Quý krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Thanh Việt de bal onder controle te krijgen. Quốc Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Vinh geeft een lange en hoge pass. Mạnh Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Thắng geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOMA FC 46%, Kaypitdown 54%.
BOMA FC - Kaypitdown 0:1