Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaypitdown BOMA FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Trung Khải met een sublieme pass. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công heeft problemen om de bal te vangen. Thành Công schiet op doel. Bảo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Minh Quân rent richting de bal. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân rent richting de bal. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - BOMA FC 0:1

11e minuut.
Việt Huy is nu in balbezit. Việt Huy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lương de bal. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaypitdown - BOMA FC 1:1

17e minuut.
Minh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân passt de bal met de wreef. Quốc Đạt probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. Trung Khải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mạnh Thắng is nu in balbezit. Mạnh Thắng speelt de bal door. Bật Hiếu probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Phúc Lâm de bal. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt met een sublieme pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Phúc Lâm is nu in balbezit. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Lâm begaat een overtreding. Phúc Lâm krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Nhật Minh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quốc Vinh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Quân rent richting de bal. Minh Quân geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 57%, BOMA FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaypitdown - BOMA FC 1:1

46e minuut.
Quốc Đạt speelt de bal door. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Quốc Đạt onderschept slim de pass. Lân geeft de bal voor. Klungelig pakt Bảo de bal. Thành Công rent richting de bal. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quý met een snelle inworp. Hoàng Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh met een sublieme pass. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lương geeft een lange en hoge pass. Minh Quân is nu in balbezit. Minh Quân passt de bal zonder na te denken. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 42%, BOMA FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaypitdown - BOMA FC 1:1