Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nai AOrz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Hải Phong met de inworp. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Hoài Bắc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Thuận is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngọc Thuận neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Hoàng Thái is nu in balbezit. Trọng Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hoài Bắc kopt de bal weg. Trọng Hùng is nu in balbezit. Hoàng Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Ái Quốc bokst de bal weg.

29e minuut.
Hải Phong onderschept slim de pass. Hải Phong speelt de bal door. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - AOrz 1:0

39e minuut.
Ngọc Thuận rent richting de bal. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng met een sublieme pass. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong geeft een lange en hoge pass. Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 43%, AOrz 57%.
Nai - AOrz 1:0

48e minuut.
Minh Bắc is nu in balbezit. Minh Bắc met een sublieme pass. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thái rent richting de bal. Hoàng Thái draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dũng Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thái rent richting de bal. Dũng Linh begaat een overtreding. Dũng Linh krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận passt de bal in één keer door. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hoàng Thái heeft problemen om de bal te vangen. Trọng Hùng is nu in balbezit. Hoàng Thái maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Thái krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoài Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... Paal! Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Thái Nguyên passt de bal zonder na te denken. Tuấn Trung rent richting de bal. Met opzet legt Dũng Linh zijn tegenspeler op de grond. Dũng Linh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 50%, AOrz 50%.
Nai - AOrz 1:0