Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AOrz Nai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Bùi Bình geeft een hoge lob. Ngọc Thuận kopt de bal weg. Chính Trực controleert de bal met de borst. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hoài Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Bắc speelt de bal door. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... Chính Trực probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - Nai 0:1

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hải Phong zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Minh Tú de bal onder controle te krijgen. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng schiet op doel. Trung Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - Nai 0:2

34e minuut.
Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực rent richting de bal. Chính Trực passt de bal in één keer door. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Dũng Linh geeft de bal voor. Hoài Bắc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Minh Thuận, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hoài Bắc rent richting de bal. Ngọc Thuận onderschept slim de pass. Ngọc Thuận passt de bal met de wreef. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 61%, Nai 39%.
AOrz - Nai 0:2

47e minuut.
Chính Trực geeft de bal voor. Hoàng Thái kopt de bal weg. Huy Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AOrz - Nai 1:2

53e minuut.
Ngọc Thuận rent richting de bal. Hoài Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Bắc speelt de bal door. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Dũng speelt de bal door. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Ái Quốc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AOrz - Nai 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AOrz 51%, Nai 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AOrz - Nai 2:2