Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best XI BOMA FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Trung Nghĩa geeft de bal voor. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện met een sublieme pass. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mạnh Thắng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ðức Phi komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Quốc Vinh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thành Công, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Thắng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duy Thắng krijgt een gele kaart. Thành Công is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minh Quân neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trung Nghĩa passt de bal in één keer door. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến passt de bal met de wreef. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lân trapt de bal weg van het doel. Huân kopt de bal weg. Lương heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - BOMA FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 36%, BOMA FC 64%.
The Best XI - BOMA FC 1:0

68e minuut.
Minh Tiến passt de bal in één keer door. Chí Minh rent richting de bal. Chí Minh passt de bal zonder na te denken. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Anh Quyết de bal. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết begaat een overtreding. Anh Quyết krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðức Phi. Ngọc Thiện is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Minh Tiến neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - BOMA FC 2:0

80e minuut.
Daar is Ngọc Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Công rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Tiến. Minh Tiến krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 52%, BOMA FC 48%.
The Best XI - BOMA FC 2:0