Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaypitdown U23 Vietnam
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Nam Phương passt de bal met de wreef. Belodedici speelt de bal door. Bảo is nu in balbezit. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alloisi rent richting de bal. Alloisi passt de bal met de wreef. Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - U23 Vietnam 0:1

24e minuut.
Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt passt de bal in één keer door. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Puchała met een sublieme pass. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nagornîi de bal. Nagornîi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 53%, U23 Vietnam 47%.
Kaypitdown - U23 Vietnam 0:1

48e minuut.
Quý is nu in balbezit. Đình Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Bắc passt de bal in één keer door. Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gia Hòa is nu in balbezit. Puchała onderschept slim de pass. Puchała met een sublieme pass. Daar is Alloisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloisi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gia Hòa rent richting de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal in één keer door. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ðức Tuấn met een harde bal richting middenveld. Đình Bắc kopt de bal weg. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - U23 Vietnam 0:2

65e minuut.
Alloisi is nu in balbezit. Alloisi geeft de bal voor. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap. Ðức Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - U23 Vietnam 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alloisi probeert naar een medespeler te passen. Việt Huy is nu in balbezit. Suttner speelt de bal door. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Văn Dương is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Đạt. Quốc Đạt krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bảo rent richting de bal. Bảo geeft een lange en hoge pass. Belodedici kopt de bal weg. Suttner heeft problemen om de bal te vangen. Suttner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 70%, U23 Vietnam 30%.
Kaypitdown - U23 Vietnam 0:3