Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam Kaypitdown
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình passt de bal zonder na te denken. Hoàng Quý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi schiet op doel. Ðức Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nhật Minh rent richting de bal. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - Kaypitdown 1:0

10e minuut.
Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ðức Tuấn niet meer kan verder spelen. Quang komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Bảo onderschept slim de pass. Bảo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vân Quang met een snelle inworp. Belodedici geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - Kaypitdown 2:0

29e minuut.
Quý rent richting de bal. Quý geeft een hoge lob. Inworp. Vân Quang met een snelle inworp. Belodedici geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tiến Tùng de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - Kaypitdown 2:1

38e minuut.
Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi probeert naar een medespeler te passen. Nhật Minh is nu in balbezit. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quốc Đạt onderschept slim de pass. Quốc Đạt speelt de bal door. Vân Quang rent richting de bal. Hoàng Quý verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quý geeft een hoge lob. Pupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi draait met de bal, schiet en ... Quang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - Kaypitdown 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 36%, Kaypitdown 64%.
U23 Vietnam - Kaypitdown 3:1

49e minuut.
Hoàng Quý kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quý de bal onder controle te krijgen. Belodedici speelt de bal door. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Việt Huy rent richting de bal. Vân Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Quang geeft een lange en hoge pass. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi draait met de bal, schiet en ... Paal! Quang bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văn Dương komt het veld opgelopen. Suttner komt het veld opgelopen. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Văn Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suttner geeft een lange en hoge pass. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi schiet op doel. Quang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - Kaypitdown 4:1

85e minuut.
Phúc Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Đạt is nu in balbezit. Mạnh Thiện begaat een overtreding. Mạnh Thiện krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hoàng Quý geeft de bal voor. Pupin met een sublieme pass. Phú Hải geeft een lange en hoge pass. Alloisi rent richting de bal. Alloisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Suttner is nu in balbezit. Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo geeft de bal voor. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải geeft de bal voor. Quang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Quý rent richting de bal. Suttner onderschept slim de pass. Klungelig pakt Phúc Lâm de bal. Suttner is nu in balbezit. Suttner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 27%, Kaypitdown 73%.
U23 Vietnam - Kaypitdown 4:1