Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOMA FC H&A Football Club
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Lương geeft een lange en hoge pass. Đình Dương rent richting de bal. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel. Trung Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOMA FC - H&A Football Club 0:1

15e minuut.
Trung Hinh kopt de bal weg. Samek is nu in balbezit. Samek geeft een hoge lob. Skitek rent richting de bal. Skitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Merello is nu in balbezit. Minh Quân is nu in balbezit. Minh Quân passt de bal in één keer door. Skitek is nu in balbezit. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOMA FC - H&A Football Club 0:2

34e minuut.
Daar is Bật Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi geeft een hoge lob. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ... Trung Khải bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOMA FC 47%, H&A Football Club 53%.
BOMA FC - H&A Football Club 0:2

46e minuut.
Kurtar passt de bal met de wreef. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettayebi krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Samek met een sublieme pass. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutin begaat een overtreding. Thành Công wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thành Công kan niet meer verder spelen. Văn Hải komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Văn Lý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ettayebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Văn Lý is nu in balbezit. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương met een sublieme pass. Skitek rent richting de bal. Skitek schiet op doel. Trung Khải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOMA FC - H&A Football Club 0:3

76e minuut.
Văn Lý geeft de bal voor. Klungelig pakt Quốc Vinh de bal. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi geeft een hoge lob. Skitek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Trung Khải trapt de bal weg. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayebi geeft een hoge lob. Skitek is nu in balbezit. Skitek haalt uit met een fantastische trap. Trung Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOMA FC - H&A Football Club 0:4

88e minuut.
Đình Dương onderschept slim de pass. Văn Lý met een sublieme pass. Quốc Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi geeft de bal voor. Trung Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOMA FC 58%, H&A Football Club 42%.
BOMA FC - H&A Football Club 0:4