Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H&A Football Club BOMA FC
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Merello met een snelle inworp. Ettayebi is nu in balbezit. Bật Hiếu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bật Hiếu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ettayebi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ettayebi met een snel genomen vrije trap. Đình Dương kopt de bal weg. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 1:0

5e minuut.
Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek is nu in balbezit. Lương rent richting de bal. Skitek onderschept slim de pass. Skitek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi speelt de bal door. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ettayebi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lân de bal. Skitek rent richting de bal. Skitek haalt uit met een fantastische trap. Trung Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 2:0

43e minuut.
Lương verovert de bal door een tackle van achteren. Lương geeft de bal voor. Samek probeert naar een medespeler te passen. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lương geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đình Dương met de inworp. Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 45%, BOMA FC 55%.
H&A Football Club - BOMA FC 2:0

50e minuut.
Quốc Vinh passt de bal met de wreef. Văn Lý rent richting de bal. Đình Dương begaat een overtreding. Đình Dương krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Skitek rent richting de bal. Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 3:0

58e minuut.
Samek rent richting de bal. Samek geeft de bal voor. Daar is Skitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skitek schiet op doel. Trung Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 4:0

60e minuut.
Daar is Quốc Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Vinh passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Đình Dương de bal onder controle te krijgen. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ettayebi de bal. Ettayebi geeft de bal voor. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 5:0

66e minuut.
Ettayebi speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft een lange en hoge pass. Skitek is nu in balbezit. Đình Dương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 6:0

76e minuut.
Ettayebi geeft een lange en hoge pass. Skitek kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Trung Hinh kopt de bal weg. Samek is nu in balbezit. Samek passt de bal in één keer door. Lân heeft problemen om de bal te vangen. Skitek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ettayebi rent richting de bal. Ettayebi geeft de bal voor. Lân rent richting de bal. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - BOMA FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 31%, BOMA FC 69%.
H&A Football Club - BOMA FC 7:0