Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nai The Best XI
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Trung Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Nghĩa geeft de bal voor. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap. Ái Quốc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Khắc Duy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngọc Anh komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Gia Toàn met de inworp. Trọng Hùng rent richting de bal. Trọng Hùng geeft een hoge lob. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Duy Thắng trapt de bal weg. Lâm kopt de bal weg. Dũng Linh rent richting de bal. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Duy Hoàng de bal. Trung Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Nghĩa speelt de bal door. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nai - The Best XI 0:1

43e minuut.
Ngọc Thuận rent richting de bal. Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Lâm onderschept slim de pass. Lâm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 62%, The Best XI 38%.
Nai - The Best XI 0:1

48e minuut.
Duy Hoàng is nu in balbezit. Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận passt de bal met de wreef. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trọng Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Trọng Hùng passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thuận verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thuận draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện bokst de bal weg.

78e minuut.
Ngọc Thuận is nu in balbezit. Ngọc Thuận speelt de bal door. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... Trọng Hùng probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nai - The Best XI 1:1

86e minuut.
Huân speelt de bal door. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn passt de bal met de wreef. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nai 43%, The Best XI 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nai - The Best XI 1:1