Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best XI Nai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Huân met een snelle inworp. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến passt de bal in één keer door. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dũng Linh probeert naar een medespeler te passen. Hải Phong probeert naar een medespeler te passen. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - Nai 0:1

23e minuut.
Duy Thắng geeft een hoge lob. Minh Tiến rent richting de bal. Minh Tiến passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Huân rent richting de bal. Ngọc Thuận onderschept slim de pass. Ngọc Thuận speelt de bal door. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - Nai 0:2

28e minuut.
Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết geeft een hoge lob. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thiện onderschept slim de pass. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Huân met een sublieme pass. Ngọc Thuận heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thuận met een sublieme pass. Duy Hoàng rent richting de bal. Duy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - Nai 0:3

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Thuận zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dũng Linh probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thuận rent richting de bal. Ngọc Thuận schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Trọng Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Gia Toàn probeert naar een medespeler te passen. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 49%, Nai 51%.
The Best XI - Nai 0:3

50e minuut.
Trung Nghĩa is nu in balbezit. Ngọc Thuận verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thuận passt de bal in één keer door. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best XI - Nai 0:4

68e minuut.
Trọng Hùng rent richting de bal. Trung Hiếu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hiếu zal de hoekschop nemen. Huân krijgt zijn hoofd ertegen. Ái Quốc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gia Thiện trapt de bal weg. Minh Tiến rent richting de bal. Dũng Linh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dũng Linh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Trung Nghĩa speelt de bal door. Hải Phong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Minh. Chí Minh krijgt een gele kaart. Hải Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Thuận zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duy Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hoàng is nu in balbezit. Duy Hoàng schiet op doel. Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Trung Nghĩa rent richting de bal. Duy Hoàng maakt een afschuwelijke overtreding. Trung Nghĩa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Nghĩa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best XI 39%, Nai 61%.
The Best XI - Nai 0:4