Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.AC.MiLan. Kaypitdown
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tiến Tùng rent richting de bal. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hoàng Quý kopt de bal weg. Quốc Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Long Quân is nu in balbezit. Long Quân haalt uit met een fantastische trap. Anh Hoàng probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Quang Ánh is nu in balbezit. Quang Ánh met een sublieme pass. Quý met een sublieme pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - Kaypitdown 0:1

15e minuut.
Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Lê Đức geeft een hoge lob. Daar is Gia Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Ðức Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Việt Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quý rent richting de bal. Quý passt de bal in één keer door. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy geeft de bal voor. Anh Hoàng probeert de bal aan de voet te houden. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - Kaypitdown 0:2

35e minuut.
Quang Ánh geeft de bal voor. Inworp. Phú met de inworp. Klungelig pakt Long Quân de bal. Long Quân draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Tiến Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long Quân rent richting de bal. Việt Hùng begaat een overtreding. Long Quân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Long Quân wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .AC.MiLan. 56%, Kaypitdown 44%.
.AC.MiLan. - Kaypitdown 0:2

71e minuut.
Phú is nu in balbezit. Minh Nhật verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Nhật speelt de bal door. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý rent richting de bal. Anh Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Lê Đức rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bảo ... Strafschop! Lê Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Trọng Hà zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
.AC.MiLan. - Kaypitdown 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .AC.MiLan. 47%, Kaypitdown 53%.
.AC.MiLan. - Kaypitdown 1:2