Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaypitdown .AC.MiLan.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Quang Ánh kopt de bal weg. Quốc Đạt kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Đạt passt de bal in één keer door. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Hoàng Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng geeft een hoge lob. Inworp. Phú met een snelle inworp. Quốc Đạt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hoàng Quý speelt de bal door. Hưng Ðạo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hưng Ðạo geeft de bal voor. Anh Việt is nu in balbezit. Anh Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hưng Ðạo probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà passt de bal zonder na te denken. Anh Việt is nu in balbezit. Anh Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - .AC.MiLan. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 59%, .AC.MiLan. 41%.
Kaypitdown - .AC.MiLan. 0:1

68e minuut.
Quốc Khánh passt de bal in één keer door. Phúc Lâm rent richting de bal. Phúc Lâm passt de bal zonder na te denken. Phú is nu in balbezit. Phú geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hưng Ðạo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hưng Ðạo geeft de bal voor. Anh Việt rent richting de bal. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaypitdown - .AC.MiLan. 0:2

88e minuut.
Hưng Ðạo rent richting de bal. Hưng Ðạo met een sublieme pass. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt is nu in balbezit. Anh Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaypitdown 47%, .AC.MiLan. 53%.
Kaypitdown - .AC.MiLan. 0:2