Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam AOrz
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Thái Nguyên rent richting de bal. Thái Nguyên passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thái is nu in balbezit. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Phú Hải geeft de bal voor. Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Nguyên. Thái Nguyên krijgt een gele kaart. Đình Bắc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belodedici met een snel genomen vrije trap. Alloisi krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - AOrz 1:0

8e minuut.
Tuấn Trung speelt de bal door. Klungelig pakt Hoàng Thái de bal. Alloisi onderschept slim de pass. Alloisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chính Trực onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phú Hải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nagornîi rent richting de bal. Nagornîi schiet op doel. Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Puchała verovert de bal door een tackle van achteren. Puchała passt de bal met de wreef. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Thái Nguyên met de inworp. Belodedici rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Thái. Hoàng Thái krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Đình Bắc speelt de bal door. Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici geeft de bal voor. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - AOrz 2:0

37e minuut.
Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft een hoge lob. Minh Tú probeert de bal aan de voet te houden. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ngọc Minh geeft een hoge lob. Đình Bắc met een sublieme pass. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi haalt uit met een fantastische trap. Trung Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - AOrz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 30%, AOrz 70%.
U23 Vietnam - AOrz 3:0

47e minuut.
Minh Bắc passt de bal zonder na te denken. Thái Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thái is nu in balbezit. Hoàng Thái draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tân Bình geeft een hoge lob. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nam Phương. Nam Phương krijgt een gele kaart. Anh Dũng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Thái wilt de vrije trap nemen. Daar is Minh Thông, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - AOrz 3:1

58e minuut.
Hoàng Thái heeft problemen om de bal te vangen. Đình Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Bắc met een sublieme pass. Nagornîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Anh Dũng is nu in balbezit. Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải probeert naar een medespeler te passen. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - AOrz 4:1

68e minuut.
Daar is Hoài Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Nagornîi is nu in balbezit. Nagornîi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Inworp. Suttner komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen. Mạnh Thiện komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 43%, AOrz 57%.
U23 Vietnam - AOrz 4:1