Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viarreal FIRPO
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos met een sublieme pass. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán haalt uit met een fantastische trap. Jiménez bokst de bal weg.

8e minuut.
Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lemus geeft de bal voor. Iglesias is nu in balbezit. Manrique is nu in balbezit. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara schiet op doel. Cruz Trinidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Salinas passt de bal zonder na te denken. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Guerra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemus. Lemus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viarreal 60%, FIRPO 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viarreal - FIRPO 0:0

83e minuut.
Doeltrap. Duarte trapt de bal weg van het doel. Manrique kopt de bal weg. Gaitán rent richting de bal. Gaitán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viarreal - FIRPO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viarreal 56%, FIRPO 44%.
viarreal - FIRPO 1:0