Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Balboa. FIRPO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Chachagua speelt de bal door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Alcántara zijn tegenspeler op de grond. Alcántara krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Mondragon heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara passt de bal met de wreef. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Cedillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Chachagua verovert de bal door een tackle van achteren. Chachagua passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Balboa. - FIRPO 1:0

28e minuut.
Cisneros probeert naar een medespeler te passen. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morán met een sublieme pass. Mondragon is nu in balbezit. Araujo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araujo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 51%, FIRPO 49%.
Atlético Balboa. - FIRPO 1:0

47e minuut.
Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad geeft de bal voor. Salinas met een sublieme pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Cruz Trinidad onderschept slim de pass. Cruz Trinidad speelt de bal door. Mondragon rent richting de bal. Mondragon geeft een lange en hoge pass. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Balboa. - FIRPO 1:1

77e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 52%, FIRPO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Balboa. - FIRPO 1:1