Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOURIHNO todo terreno
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Polio kopt de bal weg. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Machado met een sublieme pass. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tamacas met een snelle inworp. Léster Blanco met een sublieme pass. Barrera rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOURIHNO - todo terreno 0:1

24e minuut.
León rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
León verovert de bal door een tackle van achteren. León passt de bal in één keer door. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cisneros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méndez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOURIHNO 49%, todo terreno 51%.
MOURIHNO - todo terreno 0:1

64e minuut.
Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Barrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cisneros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOURIHNO 37%, todo terreno 63%.
MOURIHNO - todo terreno 0:1