Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sengkang FC Emperatriz
Normal Tactiek NEW II
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
25.3 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
İlalan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lim de bal onder controle te krijgen. Tameirão rent richting de bal. Tameirão draait met de bal, schiet en ... Ganase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
García Villar rent richting de bal. García Villar passt de bal zonder na te denken. Tameirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirão schiet op doel. Mah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:1

4e minuut.
García Villar onderschept slim de pass. Tameirão heeft problemen om de bal te vangen. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirão draait met de bal, schiet en ... Mah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teng rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stilyanov zal de hoekschop nemen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş draait met de bal, schiet en ... Mah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov geeft een hoge lob. Lim rent richting de bal. Tameirão onderschept slim de pass. Tameirão schiet op doel. Mah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lim is nu in balbezit. Lim met een sublieme pass. İlalan met een sublieme pass. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
İlalan geeft de bal voor. Klungelig pakt Tameirão de bal. Teng rent richting de bal. Tameirão verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lim rent richting de bal. İlalan verovert de bal door een tackle van achteren. İlalan geeft de bal voor. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão draait met de bal, schiet en ... Mah bokst de bal weg.

33e minuut.
Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Sırdaş probeert naar een medespeler te passen. Teng is nu in balbezit. Tameirão onderschept slim de pass. Tameirão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sırdaş met de inworp. García Villar heeft problemen om de bal te vangen. García Villar geeft de bal voor. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lim rent richting de bal. Sırdaş onderschept slim de pass. Sırdaş passt de bal zonder na te denken. Tameirão heeft problemen om de bal te vangen. Tameirão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
García Villar rent richting de bal. García Villar met een sublieme pass. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão haalt uit met een fantastische trap. Mah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sengkang FC 74%, Emperatriz 26%.
Sengkang FC - Emperatriz 0:2

46e minuut.
Hackl komt het veld opgelopen.

47e minuut.
How onderschept slim de pass. García Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Hackl rent richting de bal. Hackl schiet op doel. Mah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:3

50e minuut.
Ağabəyov geeft een lange en hoge pass. Hackl geeft de bal voor. Tameirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirão draait met de bal, schiet en ... Mah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:4

55e minuut.
Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Yang met een sublieme pass. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
İlalan probeert naar een medespeler te passen. García Villar is nu in balbezit. García Villar passt de bal in één keer door. Hackl rent richting de bal. Hackl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:5

63e minuut.
Inworp. Sırdaş met de inworp. García Villar rent richting de bal. García Villar geeft een hoge lob. Hackl springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
How probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ağabəyov speelt de bal door. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov geeft een hoge lob. Hackl bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hackl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:6

69e minuut.
How rent richting de bal. García Villar verovert de bal door een tackle van achteren. García Villar speelt de bal door. Hackl is nu in balbezit. Hackl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sırdaş met een snelle inworp. Lim is nu in balbezit. García Villar verovert de bal door een tackle van achteren. García Villar geeft een lange en hoge pass. Stilyanov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teng is nu in balbezit. Hackl onderschept slim de pass. Hackl schiet op doel. Mah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:7

72e minuut.
Woo is nu in balbezit. Sırdaş onderschept slim de pass. Sırdaş speelt de bal door. Tameirão rent richting de bal. Tameirão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:8

75e minuut.
Sırdaş geeft de bal voor. Hackl krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Mah trapt de bal weg van het doel. Sırdaş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lim onderschept slim de pass. Lim speelt de bal door. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão haalt uit met een fantastische trap. Mah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sengkang FC - Emperatriz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sengkang FC 83%, Emperatriz 17%.
Sengkang FC - Emperatriz 0:9