Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis Nādān Halqeh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Fudayl speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homayoun met een snelle inworp. Benachour is nu in balbezit. Benachour haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gaffari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Radji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Femah rent richting de bal. Femah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Nādān Halqeh 1:0

18e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Klanbane verovert de bal door een tackle van achteren. Salim Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klanbane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Habibi met de inworp. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Horta de bal onder controle te krijgen. Obeid probeert naar een medespeler te passen. Boumijel heeft problemen om de bal te vangen. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta draait met de bal, schiet en ... Qasem Ibn-Faisal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 58%, Nādān Halqeh 42%.
Perspolis - Nādān Halqeh 1:0

53e minuut.
Nisawi met de inworp. Obeid heeft problemen om de bal te vangen. Obeid geeft een hoge lob. Femah is nu in balbezit. Femah schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Mazlum rent richting de bal. Ziadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadi speelt de bal door. Horta is nu in balbezit. Horta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fudayl rent richting de bal. Obeid onderschept slim de pass. Obeid speelt de bal door. Femah is nu in balbezit. Femah draait met de bal, schiet en ... Gaffari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 69%, Nādān Halqeh 31%.
Perspolis - Nādān Halqeh 1:0