Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolice Tehran Gorosneh Heivān
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Diba trapt de bal weg. Radji kopt de bal weg. Moham heeft problemen om de bal te vangen. Obeid rent richting de bal. Obeid geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolice Tehran - Gorosneh Heivān 0:1

12e minuut.
Hushmand probeert naar een medespeler te passen. Melli rent richting de bal. Melli speelt de bal door. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiassy. Salim Mustafa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wamish komt bij de bal en schiet. Jafari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolice Tehran - Gorosneh Heivān 1:1

30e minuut.
Obeid geeft een hoge lob. Ahrari kopt de bal weg. Hushmand probeert de bal aan de voet te houden. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ghiassy geeft de bal voor. Inworp. Melli met de inworp. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Wamish geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolice Tehran 57%, Gorosneh Heivān 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolice Tehran - Gorosneh Heivān 1:1

49e minuut.
Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj speelt de bal door. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa schiet op doel. Jafari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Moham is nu in balbezit. Obeid onderschept slim de pass. Obeid passt de bal in één keer door. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Moham kopt de bal weg. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Radji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish onderschept slim de pass. Wamish passt de bal in één keer door. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Jafari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ebtehaj speelt de bal door. Daar is Zafajar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Ghiassy probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolice Tehran 28%, Gorosneh Heivān 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolice Tehran - Gorosneh Heivān 1:1