Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zibā Barf Nādān Halqeh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Habibi verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulla. Fudayl raakt geblesseerd tijdens het duel. Salim Mustafa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:1

17e minuut.
Tebet geeft een hoge lob. Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal met de wreef. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:2

19e minuut.
Habibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibi geeft de bal voor. Ziadi heeft problemen om de bal te vangen. Ziadi schiet op doel. Taleqani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:3

29e minuut.
Rahimi met de inworp. Habibi rent richting de bal. Ahrari begaat een overtreding. Habibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Habibi met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Taleqani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lahcen probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 66%, Nādān Halqeh 34%.
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:4

55e minuut.
Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta rent richting de bal. Horta passt de bal zonder na te denken. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Horta rent richting de bal. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla speelt de bal door. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Liib kopt de bal weg. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamir. Tamir krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tebet kopt de bal weg. Fudayl rent richting de bal. Fudayl passt de bal met de wreef. Horta is nu in balbezit. Horta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 51%, Nādān Halqeh 49%.
Zibā Barf - Nādān Halqeh 0:4