Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis Hottyn FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pakravan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atocha met de inworp. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Hottyn FC 0:1

6e minuut.
Klanbane rent richting de bal. Klanbane passt de bal in één keer door. Nisawi rent richting de bal. Leloup onderschept slim de pass. Leloup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nassiri rent richting de bal. Riaki is nu in balbezit. Mazlum verovert de bal door een tackle van achteren. Leloup onderschept slim de pass. Leloup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Hottyn FC 0:2

17e minuut.
Boumijel geeft de bal voor. Mazlum kan de bal niet met de borst controleren. Mazlum geeft de bal voor. Femah is nu in balbezit. Garoussi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Hottyn FC 1:2

27e minuut.
Obeid geeft de bal voor. Femah kopt de bal weg. Ansary bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour onderschept slim de pass. Benachour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Obeid onderschept slim de pass. Obeid met een sublieme pass. Mazlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup onderschept slim de pass. Leloup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 48%, Hottyn FC 52%.
Perspolis - Hottyn FC 1:2

60e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Yaldai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nisawi. Nisawi krijgt een gele kaart. Yaldai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yaldai kan niet meer verder spelen. Al-Doleh komt het veld opgelopen. Nassiri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Klanbane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leloup is nu in balbezit. Leloup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Hottyn FC 1:3

75e minuut.
Mazlum rent richting de bal. Mazlum speelt de bal door. Femah rent richting de bal. Benachour is nu in balbezit. Benachour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mazlum passt de bal zonder na te denken. Benachour is nu in balbezit. Benachour passt de bal zonder na te denken. Femah rent richting de bal. Femah schiet op doel. Alam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Homayoun geeft een lange en hoge pass. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassiri onderschept slim de pass. Benachour onderschept slim de pass. Benachour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 40%, Hottyn FC 60%.
Perspolis - Hottyn FC 1:3