Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nādān Halqeh mietkowo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi speelt de bal door. Horta rent richting de bal. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amir met een sublieme pass. Chedli probeert naar een medespeler te passen. Amir kan de bal niet met de borst controleren. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nādān Halqeh - mietkowo 1:0

28e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl is nu in balbezit. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ziadi passt de bal zonder na te denken. Salim Mustafa speelt de bal door. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Radji met een sublieme pass. Amir is nu in balbezit. Amir passt de bal in één keer door. Horta is nu in balbezit. Horta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Halqeh 49%, mietkowo 51%.
Nādān Halqeh - mietkowo 1:0

54e minuut.
Ismail geeft een lange en hoge pass. Ameri probeert de bal aan de voet te houden. Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fudayl passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ziadi de bal onder controle te krijgen. Ziadi passt de bal zonder na te denken. Hoveyda heeft problemen om de bal te vangen. Hoveyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nādān Halqeh - mietkowo 1:1

88e minuut.
Ziadi rent richting de bal. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda draait met de bal, schiet en ... Gaffari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nefteziri zal de hoekschop nemen. Ziadi kopt de bal weg. Amir rent richting de bal. Amir probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Halqeh 56%, mietkowo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nādān Halqeh - mietkowo 1:1