Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zibā Barf Perspolice Tehran
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mumtazi is nu in balbezit. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli speelt de bal door. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Wamish geeft een lange en hoge pass. Taleqani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Perspolice Tehran 0:1

22e minuut.
Ebtehaj met een sublieme pass. Melli rent richting de bal. Melli geeft de bal voor. Baya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hushmand geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ahrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rahimi met de inworp. Wamish geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Melli rent richting de bal. Melli geeft een hoge lob. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi geeft de bal voor. Tiabi kopt de bal weg. Huayata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish onderschept slim de pass. Wamish passt de bal met de wreef. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ebtehaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baya. Ebtehaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Ebtehaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rahimi is nu in balbezit. Atamari verovert de bal door een tackle van achteren. Atamari passt de bal zonder na te denken. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 65%, Perspolice Tehran 35%.
Zibā Barf - Perspolice Tehran 0:1

62e minuut.
Liib verovert de bal door een tackle van achteren. Liib passt de bal zonder na te denken. Hushmand rent richting de bal. Homayoun onderschept slim de pass. Homayoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zibā Barf - Perspolice Tehran 1:1

77e minuut.
Hushmand speelt de bal door. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari rent richting de bal. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baya is nu in balbezit. Ebtehaj onderschept slim de pass. Ebtehaj met een sublieme pass. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Taleqani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 47%, Perspolice Tehran 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zibā Barf - Perspolice Tehran 1:1