Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis mietkowo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klanbane rent richting de bal. Jaidi onderschept slim de pass. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. Qasem Ibn-Faisal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - mietkowo 0:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Klanbane de bal onder controle te krijgen. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi passt de bal in één keer door. Daar is Hoveyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazlum de bal. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qasem Ibn-Faisal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 56%, mietkowo 44%.
Perspolis - mietkowo 0:1

55e minuut.
Jaidi onderschept slim de pass. Boumijel geeft een hoge lob. Kone probeert de bal aan de voet te houden. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah draait met de bal, schiet en ... El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabelsi passt de bal met de wreef. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda rent richting de bal. Hoveyda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nefteziri passt de bal zonder na te denken. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obeid. Obeid krijgt een gele kaart. Hoveyda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaidi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boumijel kopt de bal weg. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 50%, mietkowo 50%.
Perspolis - mietkowo 0:1