Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maryam&maria Zibā Barf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bakhtiar geeft een lange en hoge pass. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh probeert naar een medespeler te passen. Reis rent richting de bal. Reis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa onderschept slim de pass. Abdulla verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulla met een sublieme pass. Reis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maryam&maria 44%, Zibā Barf 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maryam&maria - Zibā Barf 0:0

47e minuut.
Abdulla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ammini komt het veld opgelopen. Ahrari met een snelle inworp. Ammini geeft de bal voor. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maryam&maria - Zibā Barf 0:1

61e minuut.
Ammini verovert de bal door een tackle van achteren. Ammini geeft een hoge lob. Bakhtiar heeft problemen om de bal te vangen. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bakhtavar trapt de bal weg. Reis probeert naar een medespeler te passen. Ammini is nu in balbezit. El Khalifa onderschept slim de pass. El Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ammini verovert de bal door een tackle van achteren. Ammini probeert naar een medespeler te passen. Homayoun rent richting de bal. Liib is nu in balbezit. Liib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Ammini de bal. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ammini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ammini probeert de bal aan de voet te houden. Tazi is nu in balbezit. Tazi passt de bal in één keer door. Machranai rent richting de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maryam&maria 51%, Zibā Barf 49%.
Maryam&maria - Zibā Barf 0:1