Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zibā Barf Maryam&maria
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zarincheh geeft de bal voor. Abdulla kopt de bal weg. Liib rent richting de bal. Liib draait met de bal, schiet en ... Mhadmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sad Hujayrah krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tazi met een snelle inworp. Khashshab is nu in balbezit. Khashshab geeft de bal voor. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Maryam&maria 0:1

20e minuut.
Tazi passt de bal in één keer door. Homayoun is nu in balbezit. Sad Hujayrah begaat een overtreding. Sad Hujayrah krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Mhadmi speelt de bal door. Latfayak controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulla. Latfayak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Liib is nu in balbezit. Liib passt de bal in één keer door. Nemazi rent richting de bal. Homayoun onderschept slim de pass. Homayoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 48%, Maryam&maria 52%.
Zibā Barf - Maryam&maria 0:1

61e minuut.
Ahrari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khashshab met de inworp. Latfayak rent richting de bal. Latfayak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Maryam&maria 0:2

63e minuut.
Liib passt de bal in één keer door. Femah is nu in balbezit. Homayoun onderschept slim de pass. Homayoun schiet op doel. Daar is Bakhtavar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mumtazi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarincheh met de inworp. Reis rent richting de bal. Reis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Maryam&maria 0:3

85e minuut.
Khashshab speelt de bal door. Klungelig pakt Nemazi de bal. Nemazi met een sublieme pass. Machranai rent richting de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 48%, Maryam&maria 52%.
Zibā Barf - Maryam&maria 0:3