Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hottyn FC Perspolice Tehran
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala geeft de bal voor. Yaldai heeft problemen om de bal te vangen. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hottyn FC - Perspolice Tehran 1:0

11e minuut.
Wamish probeert naar een medespeler te passen. Salim Mustafa rent richting de bal. Klanbane rent richting de bal. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moham met de inworp. Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanbane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hushmand raakt geblesseerd tijdens het duel. Hushmand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mossadegh kan de bal niet met de borst controleren. Mossadegh geeft de bal voor. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Doleh is nu in balbezit. Al-Doleh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klanbane verovert de bal door een tackle van achteren. Klanbane met een sublieme pass. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Alam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hottyn FC - Perspolice Tehran 1:1

35e minuut.
Hushmand speelt de bal door. Inworp. Klanbane met de inworp. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hottyn FC 44%, Perspolice Tehran 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hottyn FC - Perspolice Tehran 1:1

48e minuut.
Nassiri passt de bal met de wreef. Klanbane rent richting de bal. Wamish maakt een afschuwelijke overtreding. Wamish is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Hakala rent richting de bal. Hakala geeft de bal voor. Ramhe heeft problemen om de bal te vangen. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klanbane met een sublieme pass. Al-Doleh rent richting de bal. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri draait met de bal, schiet en ... Diba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hottyn FC - Perspolice Tehran 2:1

58e minuut.
Yaldai speelt de bal door. Ramhe rent richting de bal. Ramhe passt de bal zonder na te denken. Nassiri rent richting de bal. Nassiri geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mossadegh rent richting de bal. Moham is nu in balbezit. Moham geeft een hoge lob. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Alam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hottyn FC - Perspolice Tehran 2:2

85e minuut.
Nefteziri speelt de bal door. Al-Doleh rent richting de bal. Hushmand is nu in balbezit. Al-Doleh verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Doleh haalt uit met een fantastische trap. Diba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hottyn FC 45%, Perspolice Tehran 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hottyn FC - Perspolice Tehran 2:2