Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis Perspolice Tehran
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Homayoun met een sublieme pass. Mazlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish speelt de bal door. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Qasem Ibn-Faisal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klanbane heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Perspolice Tehran 0:1

36e minuut.
Benachour is nu in balbezit. Ebtehaj geeft een lange en hoge pass. Klanbane rent richting de bal. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis - Perspolice Tehran 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 52%, Perspolice Tehran 48%.
Perspolis - Perspolice Tehran 0:2

51e minuut.
Benachour met een sublieme pass. Kassem rent richting de bal. Kassem passt de bal in één keer door. Femah is nu in balbezit. Femah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun schiet op doel. Diba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassem met de inworp. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi geeft een hoge lob. Femah krijgt zijn hoofd ertegen. Diba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 51%, Perspolice Tehran 49%.
Perspolis - Perspolice Tehran 0:2